Vrijwilligers bardienst gezocht!

Help jij/helpt u mee om de inkomsten van onze wijkgemeente op peil te houden? Stel je dan nu beschikbaar als vrijwilliger voor het draaien van bardienst! De twee overgebleven grote huurders van ons gebouw (2 bridgeclubs) genereren zo’n €20.000 aan inkomsten per jaar. Nu ook onze wijkgemeente geconfronteerd wordt met een verdrievoudiging van de energieprijzen, zijn deze inkomsten zeer nodig. Daarom: doe je/u mee? Vele handen maken licht werk!

Zoals jij/u weet draaien we de activiteiten van onze wijkgemeente met vrijwilligers: gemeenteleden die allerlei hand en span diensten verrichten. Zo heeft recent de Hofzolder een grote schoonmaakbeurt gekregen in verband met de VRIMIBO (vrijdagmiddagborrel) die vrijdag 9 september voor het eerst gehouden wordt.

Ons kostersteam, beamteam en het team van de nieuwsbrief draaien uitstekend. Omdat we voldoende mensen hebben is de belasting per persoon niet erg hoog.

Waar we dringend om mensen zitten te springen is voor het draaien van bardienst (inclusief openen en sluiten Open Hof) bij enige overgebleven grote huurders van ons gebouw: twee bridgeclubs. Het gaat om de dinsdag en/of donderdagavond. Met de bridgeclubs wordt afgesproken dat het gebouw om uiterlijk 23:00 wordt afgesloten zodat de vrijwilligers op een redelijke tijd naar huis kunnen gaan.

Indien gewenst is een vrijwilligersvergoeding mogelijk. 

Graag aanmelden bij Jaap Bogaards (jbogaards@ziggo.nl) of Mark Verhoef (mmverhoef@hotmail.com)

Geplaatst in Nieuws.