Dienst kijken/luisteren algemeen

KerkTV

De kerkdiensten van onze wijkgemeente worden online uitgezonden via Kerkdienstgemist. De live uitzending start rond 9.55 uur. Ook zijn de zondagse kerkdiensten om 15.00 uur terug te zien op RTV Stichtse Vecht via Ziggo kanaal 44, Caiway kanaal 12 en KPN kanaal 1332.

Wijkgemeente Ontmoetingskerk maakt op gezette tijden gebruik van de Dorpskerk voor haar (speciale) diensten. Ook de live uitzendingen vanuit deze kerk zijn te volgen via Kerkdienstgemist.

Ook is het mogelijk om uitzendingen op een later tijdstip terug te kijken of deze te downloaden. Opgeslagen uitzendingen worden gedurende 2 weken bewaard.


Kerkradio via Lucas kastje

Het is ook mogelijk om kerkradio (alleen geluid) te ontvangen via de zogenoemde  ‘Lucas kastjes’. Om de diensten te kunnen beluisteren via het ‘Lucas kastje’ is ook een internetverbinding nodig.

Op het Lucas kastje kan gekozen voor het kerkgebouw waar de dienst van onze wijkgemeente plaatsvindt.

Om diensten te kunnen bekijken of te beluisteren heb je dus internet nodig. Heb je dat nog niet? We kunnen ons voorstellen dat je vanwege de vele mogelijkheden en aanbiedingen door de bomen het bos niet meer ziet. Schroom daarom niet om voor meer informatie contact met ons op te nemen.

Henk de Vries, email: kerkTV@ontmoetingskerkmaarssen.nl of 06 515 76 180