Dienst kijken/luisteren algemeen

KerkTV en Kerkradio

De (speciale) diensten in Kerkcentrum Open Hof (OH) worden rechtstreeks via KerkTV en Kerkradio uitgezonden via het internet. Dit gebeurt via de service van Kerkdienstgemist.nl (de diensten vanuit de Dorpskerk (DK) zijn vooralsnog alleen via kerkradio te beluisteren). De diensten kunnen dus via PC, tablet of smartphone worden gevolgd. Je hebt wel een internetverbinding nodig. Een dienst achteraf terugkijken (OH) of terugluisteren (OH en DK) kan ook.

Wil je weten hoe het precies werkt? Klik hier voor een uitleg.


kastje kerkradio

‘Lucas kastjes’

Het is ook mogelijk om kerkradio te ontvangen via de zogenoemde  ‘lucas kastjes’. Om de diensten te kunnen beluisteren via het ‘Lucas kastje’ is ook een internetverbinding nodig.

Hulp nodig?

Om diensten te kunnen bekijken of te beluisteren heb je dus internet nodig. Heb je dat nog niet? We kunnen ons voorstellen dat je vanwege de vele mogelijkheden en aanbiedingen door de bomen het bos niet meer ziet. Schroom daarom niet om voor meer informatie contact op te nemen met onze koster Wim van Huisstede. Desgewenst kan een en ander geheel door ons worden geregeld.

 

Wim van Huisstede
tel: (0346) – 562145
email: kerkradio@ontmoetingskerkmaarssen.nl