Gewoon gezellig!

De ‘gewoon gezellig’ zondagmiddagen zijn een initiatief van de diaconie. Elke eerste zondag van de maand organiseert de diaconie een gezellige middag in de Open Hof. Ook in de zomermaanden!

Wat houdt het in?
Iedereen, met name senioren, die gezelligheid zoekt op de zondagmiddag is welkom vanaf 14.30 uur tot 16.30 uur. De toegang en de consumpties zijn gratis en u hoeft zich van tevoren niet op te geven: u kunt gewoon binnen lopen. Als u gebruik wilt maken van vervoer kunt u bellen naar: Ingrid Verlaan tel. 0346-564634 / 06-22826177. We zorgen er dan voor dat u thuis wordt opgehaald en weer wordt thuisgebracht.

Hoe ziet zo’n middag eruit?
Gemiddeld komen er zo’n 15 tot 20 gasten. We praten wat bij. Sjoelen is in trek, dit wordt fanatiek en enthousiast gespeeld. Ook rummikub en ‘Mens erger je niet’ worden nooit overgeslagen, dit blijven leuke spellen. Alles kan en mag: een praatje aan de bar wordt door velen ook op prijs gesteld. Om ongeveer 15.30 uur vinden we het tijd voor een glas fris of een borrel met een lekker zoutje erbij. Mocht er belangstelling zijn voor een potje klaverjassen of bridgen, meldt u zich. Dan gaan we kijken of we een groepje enthousiaste kaarters bij elkaar kunnen krijgen.

Speciale activiteiten
Rondom Kerst staat er een tafel met materialen om kerstkaarten te maken. Verder organiseren we voor de liefhebbers zeker twee keer per jaar een bingo. Een keer per jaar wordt een ‘High tea’ en een warme maaltijd georganiseerd. We hopen ook weer een muzikale middag / optreden van een koor op de agenda te kunnen plaatsen.

Gewoon gezellig! wordt gehouden op elke 1e zondag van de maand. Zie ook onze activiteitenkalender

Data: elke 1e zondag van de maand, start 3 oktober
Tijd: 14:30 – 16:30
Plaats: Kerkcentrum Open Hof, Kerkweg 60, Maarssen
Begeleiding: Corine Smit, tel: (0346) 252 566, e-mail: gewoongezellig@ontmoetingskerkmaarssen.nl


Klik hier om naar alle foto’s van Gewoongezellig te gaan.