Uitschrijven als lid

Via het formulier op deze pagina kunt u zich laten uitschrijven als lid van de wijkgemeente Ontmoetingskerk Maarssen.  Hiermee schrijft u zich tegelijkertijd uit als lid van de Protestantse Kerk Nederland. Na het invullen, controleren en verzenden van het formulier, krijgt u direct een bevestiging op het door u opgegeven e-mail adres. Zodra de uitschrijving een feit is, ontvangt u daarover een brief van de generale synode van de PKN per post.

Uitschrijven van gezinsleden

  • Meerderjarige gezinsleden dienen ieder zelf een formulier in te vullen om hun uitschrijving te realiseren;
  • Van minderjarige gezinsleden die uitgeschreven moeten worden, kunt u de voornamen en geboortedata toevoegen in het desbetreffende invulveld van het formulier.

Contact?

Wilt u naar aanleiding van uw voornemen om u te laten uitschrijven liever eerst even bijpraten? Neem dan contact met ons op via scriba@ontmoetingskerkmaarssen.nl en wij zorgen dat er iemand bij u langskomt.

Indien u zich niet wilt laten uitschrijven maar zich naar een andere (wijk)gemeente van de PKN wilt laten overschrijven, stuur dan een e-mail naar onze ledenadministratie via ledenadministratie@ontmoetingskerkmaarssen.nl