Zing mee en Tune In

Zoals jullie weten ben ik gek op muziek(maken)! Het projectkoor, de zanggroep en m’n cursus koordirectie hebben me aan het denken gezet. Hoe kan ik mijn passie voor muziek en koor verder inzetten in de gemeente? Hoe kan ik ‘de ontmoeting’ organiseren rondom muziek? Een enthousiaste groep zangers van ALLE leeftijden die bij gelegenheid een dienst opluisteren! Na sparren en nadenken ben ik gekomen tot de passende en pakkende naam Tune In! Tune In is afstemmen met en op elkaar, afstemmen op God door muziek en Tune betekent ook toon, liedje, melodie. Dus dat kan niet beter dacht ik zo!

Ik Tune in bij gelegenheid en jullie Tunen ook in bij gelegenheid. Een win-win met Tune In!
Bij gelegenheden kun je denken aan feestdagen, speciale diensten, zomaar een keer, maar bijvoorbeeld ook een keer een groter project of samen met de Ontmoetingskerkband. Ideeën en verzoekjes zijn altijd van harte welkom.

Inmiddels heb ik nav het kerstprojectkoor en de zanggroep al een behoorlijke mailinglijst van mensen die hebben aangegeven wel eens mee te willen zingen. En elke keer als er een initiatief is, stuur ik jou een email en kun je beslissen of je meedoet, het bij je past, het dit keer uitkomt.

Dus houd je van zingen, wil je vrijheid, wil je ontmoeten, Tune dan In en meld je aan!
Stuur mij dan een mail op dit mailadres.

Stay Tuned & Tune In!

Marion de Vries