Startweekend 2022

De start van het seizoen begon met een gezellige vrimibo (vrijdagmiddagborrel) op de Hofzolder. Onder het genot van een hapje en drankje hebben we gezellig bijgepraat en het weekend ingeluid. Dit gaan we zeker nog een keer herhalen!

Op zondag hadden we een mooie startdienst. In deze dienst werden we geïnspireerd door kunst, foto’s, gedichten die gemaakt waren door verschillende gemeenteleden. We zongen mooie liederen, namen afscheid van Ida Verkerk als diaken, was er aandacht voor de ziekenzondag en na de dienst koffie/thee met veel lekkers gemaakt door gemeenteleden. 

Daarna gingen er 6 groepen op pad voor de fietspuzzeltocht ‘Wat inspireert jou?’. In de Open Hof bleef 1 groep niet fietsers achter om ook met elkaar alle opdrachten te doen, want ook zij wilde meedingen naar de mooie Startzondagwisselbeker!

We gingen langs verschillende wijken in Maarssen die met inspiratie te maken hadden, zoals de wijk van de componisten, schilders, dichters en reizigers. Onderweg werd er een limerick gemaakt, de kennis van schilderijen opgehaald, een lied gezongen, een spel gedaan en ‘rugzak’ gevuld, want op reis is het belangrijk dat je alles bij je hebt. Na de fietstocht was er een heerlijke lunch in de Open Hof, ook dit was allemaal gemaakt door diverse gemeenteleden. We hebben zitten smullen!

De prijsuitreiking was weer een spannend moment. Bij wie zou die mooie beker een jaar lang mogen staan 😉?!

De winnaars waren de leden van team ‘Inspiratie’. Het groepje van Marieke, Ronald, Stijn en Anne, Ingeborg, en Henk en Jeannette

Het was fijn om zo weer samen te genieten! Iedereen hartelijk bedankt voor de enthousiaste deelname! Alle taarten- en cakebakkers, hartige taarten- en salademakers, de soepverzorger en broodjes smeerders, ontzettend bedankt voor al het lekkers!   

Yvonne en Mark bedankt voor de gezellige vrimibo en de schoonmakers bedankt voor een frisse Hofzolder!

Groetjes,

Ingrid en Marion

Geplaatst in Nieuws.