Terugblik dienst 20 februari

Wat een feest was het zondag 20 februari jl. in de Ontmoetingskerk! 

Tijdens de dienst mochten we een kijkje nemen in het werk wat wij voor onze jeugd en jongeren organiseren. Mooi om te zien hoe iedere groep op zijn eigen wijze met het geloof, de bijbel en de verbinding met elkaar bezig is.

Met de allerkleinsten van 0 tot 4 jaar vierden we een stukje Kerk-op-schoot waarin het verhaal van Noach centraal stond. Er werd getimmerd aan de Ark, knuffeldieren werden gezocht door de hele kerk en leuke liedjes werden gezongen. Ook de kindernevendienst ging over de Ark van Noach. Isalie las het verhaal voor uit de kinderbijbel en wat werd er goed meegezongen met het lied “Ken je dit verhaal?”.

De kindernevendienst werd voortgezet in de Hofzaal waar de kinderen met elkaar een grote regenboog geschilderd hebben. 

De tieners Lieke en Sarah van Tieners & Taart lazen het scheppingsverhaal voor.

De preek was een filmpje van Denkstof met als thema “Schepping: we hebben de aarde in bruikleen”. Daarna werden er nog twee vragen gesteld aan ons allemaal via Mentimeter. “Waar maak jij je zorgen over om wat betreft de aarde?” en “op welke manier houd jij rekening met de schepping?”. Mooi om op deze manier van elkaar te horen. 

De Ontmoetingskerkband zorgde voor de muziek en zang. Leuk dat er ook nieuwe nummers te horen waren, zoals Onze schuilplaats is God, Uw grote trouw en In Alles. 

En na de dienst was er uiteraard taart bij de koffie/thee, het feest was compleet. 
Iedereen hartelijk dank voor het enthousiasme en wat ons betreft gaan we dit nog eens doen!

Margot, Marieke, Marion, Marith, Myriam

Onze schuilplaats is God: https://www.youtube.com/watch?v=aA6cnb7hBwg

In alles: https://youtu.be/hWOlk0O_mvo

Uw grote trouw: https://youtu.be/4CqbNAM1BCs

Geplaatst in Nieuws.