Palmpasen met alle jeugd

Zondag 10 april is het Palmpasen. We vieren dat Jezus Jeruzalem binnenkomt en de mensen hem verwelkomen met zwaaiende palmtakken. Het is feest!

Dit willen ook wij met elkaar vieren. Daarom nodigen we alle tieners, kinderen van de kindernevendienst, Honkers en kerk-op-schoot uit in de kerk. Nadat we de afgelopen twee jaar door Corona Palmpasen niet met elkaar konden samenkomen, is het extra fijn dat dit wel weer kan. 

Om 9.30 uur verwachten we jullie in de kerk en gaan we gezellig met elkaar ontbijten. Voor de ouders staat er een heerlijk kop koffie klaar, zodat zij tot de dienst begint met elkaar kunnen bijkletsen.

Om 10.00 uur gaan de tieners naar hun eigen dienst op de Hofzolder, de kerk-op-schoot kinderen en hun ouders samen met Dominee Beer het verhaal van Palmpasen beleven in de crècheruimte en de andere kinderen Palmpasentakken maken.

Aan het einde van de dienst komen we allemaal samen in de kerk en sluiten we deze feestelijke viering af door Hosanna te zingen en met onze Palmpasentakken door de kerk te lopen.

Ben jij er 10 april bij? Geef je dan bij onze jeugdouderling op via de mail bij Myriam Verhoef of bij je eigen leiding. Mochten er bijzonderheden zijn qua eten/ drinken waar we rekening mee moeten houden, dan horen we dit graag.

Groetjes van alle leiding van;

Tieners en taart, Kindernevendienst & Honkers en Kerk-op-schoot

Geplaatst in Nieuws.