Koffie en Meer: medewerkers bedankt!

Elke woensdagochtend van 10-12 uur vindt er “Koffie & Meer” plaats in de Open Hof. Een tiental (!) vrijwilligers helpt in toerbeurt om dit tot een succes en gezellig samenzijn te maken. Reden voor de diaconie om deze medewerkers van een welgemeend compliment en kleine attentie te voorzien.

Fairtrade en (h)eerlijke chocolade van Tony Chocoloney en koekjes met het opschrijft “Goed bezig”. Uiteraard duurzaam verpakt in een klein papieren tasje. 

Op de foto ziet u drie medewerkers die uit handen van de voorzitter van de diaconie het tasje ontvangen. Met dank en de complimenten van de diaconie. Komende tijd zal de diaconie uiteraard de andere K&M medewerkers en ook nog andere personen complimenteren. Het geven van een compliment kan heel simpel (ook) louter in woorden en doet veel goed. 

K&M wordt georganiseerd door de wijkgemeente Ontmoetingskerk samen met de Zonnebloem, afdeling Maarssen. De koffie/ thee staat voor u klaar samen met een lekker koekje. Kom gerust eens binnen om gezellig mee te praten. Soms is er ook een extra activiteit zoals een lunch of een muziekoptreden of een film met lunch.
In de stiltehoek is de mogelijkheid om een kaars aan te steken, of de stilte op te zoeken…
Verder is er de mogelijkheid om gebruik te maken van het inloopspreekuur van de predikant, elke tweede woensdag van de maand van 10.00- 11.00 uur.

Wilt u ook deelnemen aan Koffie & Meer kom dan een keer deelnemen of geef deze mogelijkheid door aan anderen. Bij vragen neem dan contact op met Henriëtte Korevaar (tel. 06 20973733)

Geplaatst in Nieuws.