We zijn weer begonnen!

Dat kunnen we met recht zeggen, wat een mooi startweekend.

Zaterdagmiddag begon het al goed: op een zonovergoten plein achter de kerk kwamen 75 gemeenteleden van jong tot oud bij elkaar om gezellig te barbecueën en bij te kletsen. Het eten was heerlijk, de drankjes lekker en de pubquiz was moeilijk. Team Blondies behaalde de hoogste score en won de Ontmoetingstrofee!

Zondag was de kerk lekker vol en genoten we van het prachtige verhaal van het rode pakketje. Het kost niets om aardig te zijn, lief te doen, een complimentje te geven. En de dankbaarheid en glimlach die je terugkrijgt van de ander is onbetaalbaar! Ook zongen we mooie liederen onder begeleiding van onze eigen ontmoetingskerkband, wat een voorrecht om zoveel muzikaliteit in de gemeente te hebben!

Na de dienst dronken we koffie en gingen met elkaar in gesprek over ons gemeente profiel, het profiel van een predikant die daarbij past. Ook spraken we over onze 4 woorden, waarmee we de essentie van onze gemeente vormgeven, namelijk: Ontmoeten, Vernieuwen, Toegankelijk en Vormen. Dit leverde mooie gesprekken op en input voor de wijkkerkenraad om mee aan de slag te gaan. Winstwaarschuwing! We kunnen niet alles oppakken en zullen hierin keuzes moeten maken. Hieronder staat in ieder geval de ruwe ongefilterde opbrengst van de gesprekken. Wordt vervolgd… 

Iedereen bedankt voor de bijdrage aan een goed begin van het nieuwe seizoen! 

Vriendelijke groeten,
Kees de Vries (vz. wijkkerkenraad)
06-109 123 51

Geplaatst in Nieuws.