Terugblik Tieners & Taart zondag 7 januari

De afgelopen drie keer hebben we met de tieners het onderwerp ‘kerkdienst’ behandeld. Als afsluiting van dit onderwerp bezochten we afgelopen zondagavond om 19 uur met zes tieners een kerkdienst bij de Best Life Church in Zuilen. Met als doel om dit ook eens met elkaar te beleven, te zien wat er nog meer voor kerkdiensten zijn, na te denken wat we er leuk/goed aan vinden en wat we misschien minder leuk of goed vinden. 

We aten eerst met elkaar in de Open Hof, waarna we samen naar de kerk gingen. Bij aankomst een warm welkom, meerdere mensen kwamen ons zowel buiten als binnen de hand schudden en heetten ons welkom, waarna wij een korte uitleg gaven wie we waren. Best Life Church is een Evangelische gemeente, bij binnenkomst vielen de lichtshow, muziek, beelden op het scherm op. Het was een dienst die voor de meesten van ons wat onwennig was, nieuw, anders. En toch goed om zo samen eens te ervaren. Op de terugweg werd er op de achterbanken van de auto’s druk gepraat over alles wat ze gehoord en gezien hadden, de volgende keer praten we er nog eens verder over.

Aankomende zondag 14 januari hebben we weer Tieners & Taart om 10 uur. Omdat we een gezamenlijke dienst hebben, doen ook de tieners van de Ark gezellig mee. Tot dan!

Hartelijke groet van Irma, Wytske en Ineke.

Geplaatst in Nieuws.