startdienst 070914

Startweekend

In het weekend van 6, 7 en 8 september willen wij als gemeente het nieuwe seizoen starten. Het startweekend markeert het begin van een nieuw seizoen vol ontmoeting, verbinding en geloof. We hebben verschillende activiteiten bedacht en hopen van harte dat u/jij erbij kunt zijn. 

Vrijdag  6 september

Op vrijdagavond is er een gezellige kaartavond in de Open Hof. Kom samen met ons klaverjassen of jokeren. Dit is de perfecte gelegenheid om elkaar beter te leren kennen, te genieten van een leuk spel en een beetje gezonde competitie te ervaren. Of je nu een doorgewinterde speler bent of net begint, iedereen is van harte welkom. 

Vanaf 19:30 uur ben je welkom in de Open Hof, het toernooi start om 20:00 uur.

Voor het jokeren kan je je individueel opgeven en voor het klaverjassen als team van 2 personen. Mocht je geen klaverjasteam hebben, maar wel mee willen doen, geef dit dan door. Mogelijk kunnen we iets regelen.

Zaterdag 7 september 

Fietspuzzeltocht
Op de fiets volgen we de route naar de mooiste plekjes van onze omgeving. Los samen met andere gemeenteleden de uitdagende en leuke raadsels/vragen op. En maak kans op de felbegeerde Ontmoetingskerk wisselbeker! Een activiteit voor jong en oud.

Starttijd is 16:00 uur, vanaf 15.30 uur is de Open Hof open voor alvast een drankje.

Gezamenlijke maaltijd
Na de fietspuzzeltocht nodigen we jullie uit om met elkaar te eten in de kerk.
Kosten vanaf 12 jaar €12,50 all inclusive.

Kan je niet meefietsen? Geen probleem! 
Kom vanaf 16:00 uur naar de Open Hof voor wat gezelligheid. Als er belangstelling is, komen de spelen op tafel of we kunnen wat gezellig met elkaar zingen. Alles kan en mag!

Je kunt je ook alleen opgeven voor het eten. 
We verwelkomen je graag vanaf 17:30 uur in de Open Hof.

Zondag 8 september

Zondag 8 september is om 10:00 uur de startdienst met als thema “Alles nieuw! Leven in het licht van Gods koninkrijk”. Voorganger is Ds. Dick Luijmes en we worden muzikaal begeleid door onze eigen Ontmoetingskerkband. 

Het startweekend is alleen geslaagd als u en jij erbij bent!

Geef je op voor 16 augustus bij Marion de Vries tel. 06-55764683 via dit e-mail adres of via dit online formulier.

Een hartelijke groet,
Kees, Corine, Marion

Geplaatst in Nieuws.