RUTH de musical

Sinds september wordt er in De Ark door een enthousiaste groep zangers, acteurs en medewerkers gerepeteerd aan ‘RUTH de musical’ onder bezielende leiding van Marloes Blokland en Ellen Grevelink. 

Voor de deelnemers is het een fijne samenbindende reis van jong en oud uit onze verschillende wijkgemeentes. 

In ‘RUTH de musical’ volgen we lief en leed van toneelgroep De Ark. De groep repeteert voor de voorstelling Ruth, gebaseerd op het gelijknamige Bijbelboek. Al snel ontstaan er in deze raamvertelling parallellen tussen de personages van de toneelgroep en die van het Bijbelboek Ruth. Een verhaal over trouw, rouw en hoop op een nieuw begin. 

“Ruth antwoordde Naomi: Vraag me toch niet u langer te verlaten en terug te gaan, weg van u. Waar u gaat, zal ik gaan, waar u slaapt, zal ik slapen; uw volk is mijn volk en uw God is mijn God.” Ruth 1 vers 16 

Graag nemen we u mee op deze reis tijdens onze uitvoeringen op zaterdag 1 juni en zondag 2 juni in Kerkcentrum De Ark, Duivenkamp 844, Maarssen. 

Tijden: zaterdag 1 juni 14.30 uur en 20.15 uur en zondag 2 juni 14.30 uur.

Sinds 1 april zijn kaarten te bestellen via deze link
Bestelt u liever niet online, dan kunt u ook vanaf 21 april kaartjes kopen na afloop van de kerkdienst in de Ark. De prijzen van de kaarten  € 10,00 voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen tot 12 jaar, beiden inclusief 1 consumptie.

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Team Ruth via  info@ruthmusicalmaarssen.nl.

Geplaatst in Nieuws.