Leendert-Jaap naar Alpe d’Hu(Z)es

Vorig jaar heeft ons gemeentelid Leendert Jaap Maan – met een aantal collega’s – meegedaan met de Alpe d’HuZes, een sportieve uitdaging met als doel geld in te zamelen voor het KWF Kankerfonds door een aantal keer op de fiets de Alpe d’Huez (een berg in Frankijk) te beklimmen. Mede dankzij de gulle bijdragen van de leden van de Ontmoetingskerk heeft hij ruim € 2.800 opgehaald, een fantastisch bedrag! 

Donderdag 6 juni aanstaande neemt hij weer deel aan dit mooie evenement. Vorig jaar is Leendert-Jaap (beter bekend als LJ) 4 keer omhoog gefietst en hij heeft aangegeven dat hij zal pogen dit aantal te evenaren. Als oudste deelnemer van het zijn team is dat best een opgave, maar hij wil er voor gaan, want ‘opgeven is geen optie’.

Als u/jij hem wilt sponseren dan kan dat via de volgende link: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/Leendert-JaapMaan16744. Hoe mooi zou het zijn als we samen met Leendert-Jaap een bijdrage zouden kunnen leveren aan dit mooie doel.

Tot slot: Eigenlijk zou LJ dit jaar graag meer geld ophalen dan vorig jaar. Hij heeft zich dan ook voorgenomen om – als hij meer dan € 3.500 ophaalt – vanuit Nederland naar de Alpe d’Huez te gaan fietsen, een tocht van meer dan 1000 km! 

Namens Leendert-Jaap alvast heel veel dank en wij wensen LJ heel veel succes!

Geplaatst in Nieuws.