startdienst 070914

Programma Startweekend & Gemeentemiddag

Het startweekend van komend seizoen is op 9 en 10 september en ik heb er nu al zin in! Jullie ook? Het programma van het startweekend is als volgt:

  • Zaterdag 9 september 17:00 uur een knotsgezellige barbecue voor de hele gemeente, georganiseerd door Evert Woltjes, Ronald de Vries en Paula de Groot. (Plaatje in bijlage) Geef je nog snel op!
  • Zondag 10 september 10:00 uur, startdienst georganiseerd door Irma Odijk en Marion de Vries. De voorganger van deze dienst is Ds. Dick van Arkel en we worden muzikaal begeleid door “De Ontmoetingskerkband”.
  • Zondag 10 september na de dienst – koffie en Gemeentemiddag inclusief lunch: “Gemeente & Toekomst” door Dick van Arkel, Wilma Ramaker en Kees de Vries. We kijken kort terug op de achterliggende periode en kijken daarna samen naar de toekomst. Onderwerpen zijn: ons gemeente profiel, het profiel van de predikant die daarbij past en naar gemeente zijn en in verbinding staan met elkaar. We doen dit aan de hand van een leuke werkvorm en onder begeleiding van interim-predikant Dick van Arkel. We zullen de middag rond half 2 afsluiten.

Doe mee, praat mee en help mee om te bouwen aan de gemeente en de toekomst. U komt toch ook? Van harte aanbevolen!

Kees de Vries, voorzitter.

Geplaatst in Nieuws.