Doe mee met AKB digitaal en win!

Vanuit de Actie Kerkbalans (AKB) worden binnen onze wijkgemeente zo’n 500 adressen benaderd voor een financiële bijdrage. Gelukkig zijn er al 125 adressen waarbij de Actie Kerkbalans (AKB) digitaal wordt afhandeld. Dit betekent wel dat nog steeds 375 enveloppen door vrijwilligers moeten worden rondgebracht en opgehaald. Dat kost tijd en energie. 

In januari wordt de Actie Kerkbalans voor de 50e keer gehouden. Het lijkt ons fantastisch als het ons lukt om er nog 50 digitale bijdragers bij te krijgen!

Concreet betekent het digitaal afhandelen van de AKB dat je in januari een mail krijgt van de kerkrentmeesters met daarin de benodigde gegevens en eventuele aanvullende informatie. In de mail staat ook een link naar een online toezeggingsformulier dat heel eenvoudig en veilig ingevuld kan worden. Er wordt zeer vertrouwelijk met je gegevens omgegaan!

Opgeven voor AKB digitaal kan heel eenvoudig door dit formulier in te vullen. Inmiddels is een instructiefilmpje gemaakt voor AKB digitaal: dat vind je hier!

Onder degenen die zich dit jaar opgeven wordt een mooie bos bloemen en een fles goede wijn verloot, maar ook onder diegenen die al digitaal bijdragen. Dus: doe mee en win!

Geplaatst in Nieuws.