Zondag 4 februari viering voor jong en oud ‘Je bent geliefd’

Op zondag 4 februari om 10.00 uur ben je van harte welkom in de Open Hof voor een bijzondere jeugddienst. Het thema is ‘Je bent geliefd’.

Deze dienst vieren we met jong en oud. Kinderen en jongeren hebben een belangrijke bijdrage, zij laten graag aan iedereen zien wat ze allemaal doen. Het belooft een levendige dienst te worden waarin je kennismaakt met het kinder- en jeugdwerk in onze kerk. 

De dienst is een beetje anders dan anders. De dienst is helemaal georganiseerd door de kinderen, jongeren en de kinder- en jongerenleiders. Dominee Dick Luijmes is er ook bij. Tijdens de dienst blijven alle leeftijden in dezelfde ruimte. Dominee Beer (voor kinderen van 0 tot 4 jaar) is aanwezig en voor de kinderen van de kindernevendienst en de Honkers (beide 4 t/m 12 jaar) is er ook een eigen programma. In deze viering is er naast een inhoudelijk stukje voor hen ook tijd om te spelen en te knutselen. De tieners van Tieners en Taart hebben natuurlijk ook een rol, passend bij ieders talent. En … zij bakken dit keer geen taart maar cake voor iedereen! Dus blijf na de dienst gerust even napraten onder het genot van al dit lekkers (voor de kinderen is er uiteraard ook limonade en wat lekkers). 

Het lijkt ons leuk om ook aan anderen te laten zien hoe levendig het jeugdwerk in onze kerk is. Neem gerust een vriendje/vriendinnetje/buurjongen/buurmeisje en/of familie en bekenden mee! Iedereen, jong en nadrukkelijk ook oud, is welkom!

Zien we u/jou op zondagochtend 4 februari?

Groetjes van alle kinder- en jeugdclubs van de Ontmoetingskerk

Geplaatst in Nieuws.