Ondertussen in onze kerkapp….

Inmiddels is de Ontmoetingskerk-app al bijna 4 maanden online en hebben 126 gemeenteleden de app in gebruik. Het is mooi om te zien wat er allemaal gedeeld wordt met elkaar in de app. Andere berichten en foto’s dan in deze nieuwsbrief want de app is alleen toegankelijk voor onze eigen gemeenteleden. In de app kan je ook reageren op elkaar en dat geeft weer meer verbinding. 

Heeft u geen smartphone of tablet?

Er is ook de mogelijkheid om de app te gebruiken via de computer. Als je al een account hebt voor de app kan je uiteraard ook de webversie op de computer gebruiken. Op de website kunt u de link vinden naar de webversie.

Wat kan je ook alweer met de app? We zetten de belangrijkste functies op een rijtje:

  • Geven voor de collecte. Deze functionaliteit ervaren de gebruikers als zeer handig en wordt ook veel gebruikt.
  • Precies weten wat wanneer is door de agenda
  • Gemeentegids (smoelenboek)
  • Berichtjes met elkaar uitwisselen in verschillende groepen zoals bijvoorbeeld “Lief & Leed”. Of zoals laatst geïntroduceerd de “Gavenbank” waar je berichtjes kan plaatsen als je iemand zoekt voor bv het jeugdwerk, muziek of voor de autodienst. Van kleine acties tot project tot lid van een werkgroep.
  • Alle kringen en werkgroepen hebben een eigen plek in de app.

Ben jij al onderdeel van de Ontmoetingskerk app? Anders kan je  door middel van het scannen van deze QR-code alsnog de app downloaden. Of download de app in de Google Play store of App Store. 

En als je nog met vragen zit, kan je altijd naar één van ons komen. 
We helpen je graag verder.

Een hartelijke groet, Henk de Vries en Marion de Vries, app@ontmoetingskerkmaarssen.nl

Geplaatst in Nieuws.