Kindernevendienstproject Pasen Verander je mee?

Er kan van alles gebeuren: vrolijke dingen, maar ook dingen waar je verdrietig, bang of boos van wordt. Op weg naar Pasen vieren we dat niet alles hoeft te blijven zoals het is. God maakt een nieuw begin, en jij mag daarin meegaan. Verander je mee? Dat is het centrale thema van de kindernevendienst dit jaar tijdens de veertigdagentijd en Pasen.

Naast het Thema van deze week “waar zeg jij nee tegen ? “, worden de thema’s “waar ga jij van stralen ?”, “bijzondere ontmoetingen”, “Open je ogen”, “Kom”, “Waar hoop je op ?” en “alles wordt anders” behandeld door onze jeugdige reporters en de nevendienstleiding die als “veranderaar” mogelijke veranderingen zullen noteren. Dus bereidt u komen de weken goed voor, want ze gaan u het hemd van uw lijf bevragen in de kerkdienst !!!

Tijdens de veertigdagentijd is er ook een projectboek. Aan de hand van dit projectboek met prachtige verbeeldingen  en activiteiten boekjes die de kinderen recent ontvangen hebben,  behandelen we wekelijks de thema’s in onze eigen dienst. Op twee april worden er uiteraard ook weer Palmpasen stokken gemaakt. hier krijgen de kinderen nog bericht over. 

Het worden bijzondere en hele leuke kindernevendiensten dus “kom” en neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee.

Team kindernevendienst

Geplaatst in Nieuws.