Jaarprogramma Vorming & Toerusting

JAARPROGRAMMA V & T 2020-2021

Het komend seizoen willen we elkaar als gemeenteleden graag ontmoeten en daarvoor is in coronatijd de kleine kring (met uiteraard voldoende afstand) een uitgelezen plek voor.

Adventsbijeenkomsten, huiskamerontmoetingsavonden (dit seizoen in de kerk), de ontmoetingsgroep, de wandelclub, zinwandelingen, een cursus voor doopouders, de cursus mediteren kun je leren, studiebijeenkomsten over de bijbel, bijeenkomsten met kinderen en tieners; we hebben een mooi afwisselend programma voor jullie samengesteld met veel bekende groepen en daarnaast ook enkele mooie en verrassende nieuwe initiatieven. Ook het jeugdwerk gaat weer starten, tieners en kinderen zijn welkom bij de Honkers en Tieners&Taart en de kerk-op-schoot diensten.

Het thema ‘het goede leven’ zal in veel bijeenkomsten een rol spelen, o.a. bij de huiskamerontmoetingen. “Wat je vanuit het geloof kunt zeggen, is dat het goede leven ook alles met God te maken heeft. Hij maakt het leven goed. Niet in de zin van succesvol of moreel beter, maar je leven – met alle vreugde en verdriet – wordt in een ander kader gezet. Het licht van God, het licht van vergeving, valt over jouw leven.”

We wensen jullie veel plezier in de ontmoetingen, we hopen dat je er samen met anderen tot bloei mag komen!

Klik hier voor een link naar het programmaboek V&T van komend jaar.

Namens Vorming & Toerusting,
Marion de Vries
Ds. Corinne Groenendijk