OH, ds. Piet Vellekoop HA

Open Hof, Kerkweg 60, Maarssen.  Viering Heilig Avondmaal. Voorganger ds. Piet Vellekoop.
Inz. Werelddiaconaat Kerk in Actie: Indonesië – Pastorale en praktische hulp voor migranten, 2e collecte kerk (en eredienst) en 3e collecte onderhoud gebouwen.

Deze viering wordt live uitgezonden via KerkTV en ’s middags om 15:00 uur uitgezonden via RTV Stichtse Vecht, Ziggo kanaal 44, Caiway kanaal 12 en KPN kanaal 1332 of internet: http://live.rtvsv.nl/tv/

Zondag 2 juli, tweede zondag van de zomer, vijfde zondag na Pinksteren

Twee maanden geleden hebt u mij, na de viering van 30 april, op een verrassende en onverwachte wijze uitgezwaaid. Indrukwekkend hebt u mij, voorgezongen door de cantorij o.l.v. Marion de Vries, een Ierse pelgrimszegen meegegeven. Inmiddels ben ik na 1100 kilometer aangekomen in Santiago de Compostella. Van Hendaye in Zuidwest Frankrijk, ben ik naar Santiago gewandeld. Vandaar heb ik nog zeven dagen gewandeld via Fisterra en Muxia, om uiteindelijk weer in Santiago te eindigen.

Het thema van Kindopzondag is in de periode na Pinksteren: Schreeuw het van de daken! Wat en waarover ik iets ga zeggen deze zondag weet ik nog niet. Maar de gastvrijheid die ik vooral op de Route del Norte heb ervaren, plus de vele gesprekken en ontmoetingen zullen mij bijblijven. Inderdaad, het gaat om de werkelijke ontmoeting met elkaar. Maak daar tijd voor. Dát is wat ik van de daken zou willen schreeuwen.

Piet Vellekoop

|||::
Kerkweg 60, 3603 CM Maarssen, Nederland