OH, ds. P. Vliegenthart

Open Hof, Kerkweg 60, Maarssen. Voorganger ds. P. Vliegenthart. Ontmoetingskerkband; koor: Tune-Inn o.l.v. Marion de Vries
Inz. Projecten Diaconie & ZWO: Eet Mee, 2e collecte kerk (en eredienst) en 3e collecte onderhoud gebouwen.

Deze viering wordt live uitgezonden via KerkTV en ’s middags om 15:00 uur uitgezonden via RTV Stichtse Vecht, Ziggo kanaal 44, Caiway kanaal 12 en KPN kanaal 1332 of internet: http://live.rtvsv.nl/tv/

Zondag 31 december, eerste zondag na Kerst

Oudejaarsdag, het blijft altijd een dag met een bijzondere lading. “Wat gaat de tijd snel”. Het jaar is net begonnen of het is al weer voorbij. Zo kan dat voelen, juist vooral als je al ouder wordt. Waar hou je je dan aan vast? Wat kan je ertoe brengen om, als de tijd voort raast, te leven uit vertrouwen? In Jesaja 7 lezen we woorden die ons daarbij op het goede spoor kunnen brengen (vs.9b): “…als jullie geen vertrouwen hebben, houden jullie geen stand.” Over welk vertrouwen gaat het hier? Hoe kunnen we ons daardoor laten aansteken?

De dienst van deze zondag staat in het teken van “Geloof geeft kracht en vertrouwen”. Een korte preek, met tal van liederen die dit thema aan de orde stellen. Met medewerking van allerlei muzikanten en zangers. En: van u allen.

ds. Piet Vliegenthart

Op zondag 31 december om 10.00 uur sluiten we in de Open Hof het jaar af met een muzikaal feest van verbinding. Uit de vele inzendingen hebben we 10 prachtige christelijke (pop) liederen gekozen die favoriet zijn in de Ontmoetingskerk. We zingen oa liederen van Sela, Coldplay, Lauren Daigle, Michael W. Smith en Huub Oosterhuis. Verschillende genres van muziek vraagt ook om verschillende begeleiding en daarom klinkt in deze dienst het orgel, de Ontmoetingskerkband én het koor Tune In. Een waar muzikaal feest dus! Het verbindende thema van de liederen is “Geloof geeft hoop en kracht” en daar zal ds. Piet Vliegenthart ons meer over vertellen. Van harte welkom in de Open Hof!

Van alle inzendingen hebben we een playlist op Spotify gemaakt. Leuk om alvast naar te luisteren met de feestdagen.


|||::
Kerkweg 60, 3603 CM Maarssen, Nederland