€18.000 opgehaald met de Bazar!

Wauw wat een weekend was het! Zoveel mensen, zoveel vrijwilligers! Dankzij iedereen hebben wij zo’n mooie opbrengst weten op te halen.

Het begon op woensdag met het opbouwen van alle kraampjes en het doorgeven van rode kratten met spullen om de kraampjes in te richten en dankzij het geoliede opbouwteam ging dat super snel!

Op donderdag stonden 5 toppers klaar om naar de bloemenveiling te gaan om zoveel mogelijk bloemen mee terug te nemen, en wat hadden we veel. Op donderdag ging iedereen ook hard aan de slag om alles in te richten en wat zag het er mooi uit! 

Vrijdag puntjes op de i en dan de deuren openen. Het was aan het begin super druk! De kerk stond vol met mensen. De verkoop van de oliebollen ging zo goed dat er bijna niet tegenop te bakken was en op het rad was er ook al een mooie opbrengst opgehaald.

Zaterdagochtend stonden Evert Woltjes en Kees de Vries al om 10:00 klaar om patat te verkopen, helaas waren er weinig mensen die er zin in hadden op dat tijdstip, maar de energie was er. Voor de rest liep alles goed! De laatste ronde van het rad van avontuur eindigen met de jaarlijkse €5 ronde met alleen maar hoofdprijzen en daarna de grote verloting. 

Dan was het toch echt klaar. Opruimen! Als je dacht dat het opbouwteam snel was, klopt ook! Maar dan heeft u het afbouwteam nog niet gezien. Binnen no-time was alles leeg en klaar voor de uitslag samen met de goede doelen. €18.000 was de uitkomst.

€1800 voor SOMO, Stichting HoPe, No Yellow Beans Day, Activiteitenbus Maarssen en Johannes Hospitium. 

Nogmaals iedereen super bedankt

Namens de bazarcommissie, Daan Pastoor

Geplaatst in Nieuws.