Bazar 2017: 24 en 25 maart!

Het evenement waar iedereen het hele jaar naar uitkijkt! De Bazar! Vrijdag 24 maart van 15:00 tot 21:30 uur en zaterdag 25 maart van 10:00 tot 15:30 uur in de Open Hof, kerkweg 60.

Natuurlijk is er op de bazar dit jaar weer veel te beleven. Allereerst is er weer gouden handel te koop, zoals: antiek, curiosa, boeken, platen, meubels, kleding, huishoudelijke apparatuur, elektronica en speelgoed. Daarnaast kunt u bij ons ook weer terecht voor bloemen, eten en drinken, oliebollen, snoep en fruit. Kortom: er is voor elk wat wils met als klap op de vuurpijl, het oh zo spannende rad van avontuur, waar ook dit jaar weer schitterend prijzen te winnen zijn! Zo zou u bijvoorbeeld voor een lot van 5 euro een fiets kunnen winnen of voor een lot van 1 euro een waardebon van een winkel/bedrijf in de buurt.

Na de drukke vrijdag waar de mooie spullen het eerst de deur uitvliegen en er gezellig gegeten en gedronken wordt in de grote zaal zullen we op zaterdag langzaam maar zeer zeker naar het hoogtepunt van de bazar toewerken. Vanaf een uur of 2 gaan we alle prijzen van het rad van avontuur er doorheen draaien waarna op ongeveer 3 uur de grote verloting zal plaatsvinden met 10 zeer aantrekkelijke prijzen waaronder een iPad mini, bloemenarrangement, LCD Televisie, fiets, speelgoedset en diverse cadeaubonnen! Heeft u nog geen Loten? Loten voor de grote verloting zijn gelukkig ook nog verkrijgbaar op de bazar.