Zaalverhuur Kerkcentrum Open Hof

U bent van harte welkom in Kerkcentrum Open Hof!

De Open Hof beschikt over zes zalen die variëren in grootte en plaats bieden 14 tot 180 personen. De ruimtes zijn ideaal voor bijeenkomsten van uw vereniging, koor en diverse andere activiteiten.

kerkzaala zaal1g zaal1c zaal1d

Klik hier op om naar een overzicht van alle zalen en huurprijzen te gaan.


Trouwlocatie

De Open Hof is ook trouwlocatie voor het burgerlijk huwelijk: dus het is mogelijk om het burgerlijk huwelijk te laten voltrekken naast de kerkelijke zegening. Voor meer informatie kunt u terecht op trouweninstichtsevecht.nl

Concerten

In de kerkzaal zelf is het mogelijk om concerten te organiseren; er is dan ruimte voor plusminus 300 personen.

Tot onze regelmatige bezoekers behoren: Bridgeclub Vechtstreek, IVN (Natuur & Milieu educatie) afdeling Vecht & Plassen, Eurocom taalcursussen, De Zonnebloem afdeling Utrecht, diverse politieke partijen, de Gemeente Maarssen en verder diverse verenigingen van eigenaren.

In ons gebouw mag niet gerookt worden.

Catering

In de zalen kunt u gebruik maken van koffie en thee en ook frisdranken of iets sterkers behoort tot het assortiment. Een koud/warm buffet, maar ook een broodje en/of gebak, is op aanvraag verkrijgbaar.

Verder is een lunch tijdens uw cursus of vergadering mogelijk. U kunt er ook voor kiezen de vergadering te onderbreken en als groep de lunch bij ons te gebruiken.

Het is niet mogelijk om voor eigen catering te zorgen met uitzondering voor kinderfeestjes. In dit geval gelden wel andere huurprijzen.

Presentaties

Voor het houden van presentaties tijdens bijeenkomsten beschikt kerkcentrum Open Hof over een krachtige beamer. Ook in de kerkzaal is een moderne beamer en projectiescherm geïnstalleerd. Ten behoeve van bijeenkomsten zijn projectieschermen in de verschillende zalen aanwezig of te plaatsen. Ook kunt u beschikken over een whiteboard en/of flipover.

Openingstijden

Kerkcentrum Open Hof is geopend op maandag tot en met vrijdag van 12:00 tot 24.00 uur. Beschikbaarheid in de ochtenduren is op aanvraag.

Contact Zaalverhuur

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van zaalverhuur in de Open Hof? Neem gerust even contact met ons op; wij staan u graag te woord en informeren u over de mogelijkheden.

Kerkcentrum Open Hof Kerkweg 60, 3603CM Maarssen. Telefoon: (0346) 562 145 Email: zalen@openhofmaarssen.nl