TP, Seniorenfilm: Wild

Op vier donderdagen hopen we weer films te vertonen met belangrijke thema’s als onderwerp. Hoe beleven mensen het bestaan? Welke rol spelen humor, waardigheid en draagkracht? Hoe is de balans tussen geven en ontvangen? Op welke manier worden kwetsbaarheid, eindigheid en voltooiing in beeld gebracht?

Dit zijn bijeenkomsten waarin de film centraal staat. Met nadruk is iedereen welkom. Als spiritualiteit, religiositeit en geloof ter sprake komen is dat natuurlijk uitstekend. Maar u kunt gerust eenieder meenemen, het gaat om ieders vorming als mens. Daarbij mogen duizend bloemen bloeien.

Deze dagen worden gehouden in Het Trefpunt op 2 november, 4 januari, 22 februari en 12 april.

Vanaf 10.00 uur is er koffie. Om 10.30 uur start de film.

Wild: we bekijken een aangrijpende biografische film met Reese Witherspoon in de hoofdrol. Het is een jonge vrouw die op een dieptepunt in haar leven een solowandeltocht maakt van 1700 kilometer. Zelf ben ik (Ds. Piet Vellekoop, red) niet onbekend met lange afstandswandeltochten naar Rome en Santiago de Compostella. Het bijzondere van deze film is dat de emoties van de lange afstandswandelaar en pelgrim bijzonder goed zijn getroffen. Tijdens de lunch hoop ik daar deze keer ook nog het een en ander over te vertellen. Om uiterlijk 14.00 uur gaan we weer uiteen.

Voor deze activiteit is het noodzakelijk i.v.m. de lunch om je vooraf aan te melden: Margreet Riemersma via het onderstaande telefoonnummer of mail adres.

 

|||::
Kerkweg 19A, 3603 CL Maarssen, Nederland