OH, Voorlichtingsbijeenkomst Samen Dementie Vriendelijk (avond)


Samen Dementie Vriendelijk, Zeker ook in de Open Hof!
Hoe wij als samenleving en met elkaar binnen onze kerkgemeenschap, omgaan met dementie is een belangrijk vraagstuk. Mensen met dementie zijn de eerste jaren uitstekend in staat om zelf de regie te houden. Het is voor hen belangrijk dat zij zo lang mogelijk kunnen blijven meedoen in de maatschappij. We willen niet dat zij stoppen met activiteiten omdat ze onzeker worden door de dementie en thuisblijven.
Daardoor vereenzamen ze. Dat gun je niemand. De diagnose dementie is al vervelend genoeg. Daarom willen we er samen voor zorgen dat zij zo goed mogelijk kunnen blijven meedoen in de samenleving, ondanks hun ziekte.
Dat vraagt om begrip en hulp van ons allemaal, daarom is het belangrijk dat iedereen dementie kan herkennen en weet hoe je mensen met dementie kunt helpen.
De diaconie organiseert in samenwerking met Evelien van der Vliet, Coördinator Samen Dementie Vriendelijk, gemeente Stichtse Vecht een voorlichtingsbijeenkomst op 11 februari a.s. in de Open Hof.
Er is een bijeenkomst in de middag en in de avond zodat iedereen die dat wil erbij kan zijn en duurt ongeveer 2 á 2½ uur.
Middag: Start om 14.00 uur
Avond: Start om 19.30 uur

Voor de organisatie is het wel nodig om jezelf aan te melden, dat kan via mail of telefoon:
Telefoon: Ida Verkerk: 06-12607589 of Wilma Ramaker: 06-29062231
Mailadres: Ida Verkerk: bjverkerk@ziggo.nl of Wilma Ramaker: w.kippers@ziggo.nl
Graag aanmelden voor 1 februari.

Als je bij aanmelding een emailadres opgeeft ontvang je een week voor aanvang van de voorlichtingsbijeenkomst een uitnodiging, via een linkje, om op internet alvast een kijkje te nemen in de wereld van dementie.
Tot 11 februari, de koffie staat klaar!|||::
Kerkweg 60, 3603 CM Maarssen, Nederland