OH, Gewoon Gezellig!

De ‘Gewoon Gezellig’ zondagmiddagen zijn een initiatief van de diaconie. Elke eerste zondag van de maand organiseert de diaconie een gezellige middag in de Open Hof. Ook in de zomermaanden!

Wat houdt het in?
Iedereen, met name senioren, die gezelligheid zoekt op de zondagmiddag is welkom vanaf 14.30 uur tot 16.30 uur. De toegang en de consumpties zijn gratis en u hoeft zich van tevoren niet op te geven: u kunt gewoon binnen lopen. Als u gebruik wilt maken van vervoer kunt u bellen naar: Ingrid Verlaan tel. 0346-564634 / 06-22826177. We zorgen er dan voor dat u thuis wordt opgehaald en weer wordt thuisgebracht.

Hoe ziet zo’n middag eruit?
Gemiddeld komen er zo’n 15 tot 20 gasten. We praten wat bij. Sjoelen is in trek, dit wordt fanatiek en enthousiast gespeeld. Ook rummikub en ‘mens erger je niet’ worden nooit overgeslagen, dit blijven leuke spellen. Alles kan en mag: een praatje aan de bar wordt door velen ook op prijs gesteld. Om ongeveer 15.30 uur vinden we het tijd voor een glas fris of een borrel met een lekker zoutje erbij. Mocht er belangstelling zijn voor een potje klaverjassen of bridgen, meldt u zich. Dan gaan we kijken of we een groepje enthousiaste kaarters bij elkaar kunnen krijgen.

Speciale activiteiten
Deze zondag is Gewoon Gezellig de eerste Open Deur van de Levende Adventskalender (u kunt hier meer over lezen in de Kerk op Weg)
Het saxofoonkwartet Hova Zembla (onderdeel van Harmonie Orkest Vleuten) komt spelen.
Het traditionele (kerst)kaarten maken komt te vervallen. Heeft u zin om toch ook een spelletje te spelen, dan is dat natuurlijk altijd mogelijk.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Ingrid Verlaan tel. 0346-564634 / 06-22826177, e-mail: zie hieronder bij Organisator.

|||::
Kerkweg 60, 3603 CM Maarssen, Nederland