OH, ds Groenendijk, Pasen. Dit is een besloten viering die wordt uitgezonden via KerkTV, en ook via RTV Stichtse Vecht (de kerk is gesloten!)

Dit is een besloten viering die wordt uitgezonden via KerkTV Dit is een besloten viering die wordt uitgezonden via KerkTV, en ook via RTV Stichtse Vecht zondagmiddag om 16:00u. RTV Stichtse Vecht is te zien op Ziggo kanaal 44, Caiway kanaal 12 en KPN kanaal 1332. (de kerk is gesloten!)

Open Hof, Kerkweg 60, Maarssen. Pasen. Voorganger ds. C.R. Groenendijk. M.m.v. enkele leden van het combo.
Inz. Kinderen in de knel KIA: onderwijs kansarme kinderen in India, 2e collecte kerk (en eredienst) en 3e collecte onderhoud gebouwen.

12 april, Eerste Paasdag
Op paasmorgen 12 april vieren we voluit pasen met jong & oud. Met de kinderen sluiten we het paasproject ‘een teken van leven’ feestelijk af. We lezen hoe het volk Israël door de zee trekt. Een weg naar de toekomst. Het is bijzonder om dit verhaal op paasmorgen te lezen. Zoals Mozes en de Israëlieten door het water trekken, zo trekt Jezus door de dood op weg naar het nieuwe leven.Met de medewerking vanenkele leden van het combo en de bekende vrolijke paasliederen belooft het een vrolijke dienst te worden. De Heer is waarlijk opgestaan!