OH, ds. Stuiver Palmzondag, Belijdenisdienst

Open Hof, Kerkweg 60, Maarssen. Palmzondag en belijdenisdienst. Voorganger ds. J.H.Stuiver. M.m.v. Dennis de Bruijn (orgel), Jocelynn van den Berg (zang) en Frans en Iris Volmer (trompet)
Inz. 40-dagen tijd KIA, 2e collecte kerk (en eredienst) en 3e collecte onderhoud gebouwen.

Zondag 25 maart, Palmzondag en Belijdenisdienst

De dienst in Open Hof begint om 10:00 uur (let op: de zomertijd gaat van de nacht van zaterdag op zondag in, dus een uur eerder opstaan deze morgen). Muzikale medewerking wordt verleend door Dennis de Bruijn op orgel en piano en door Jocelynn van den Berg die een aantal liederen zal zingen. Frans Volmer en Iris Volmer spelen trompet.

Deze zondag wordt het een groot feest in Open Hof! In deze dienst hopen Ronald Ramp, Marieke Ramp – van Wijk, Hans Brakke, Gonda Brakke – Huisintveld, Iris Volmer en Margot de Vries belijdenis te doen van hun geloof. Ze doen dat allemaal op hun eigen manier. De een met woorden, de ander met een muziekstuk of een lied.

Voor kinderen van de basisschool is er vanaf 9.30 uur een paasontbijt op de Hofzolder van Open Hof. Opgeven voor het kinderpaasontbijt kan via honkers@ontmoetingskerkmaarssen.nl Kinderen die daar niet bij kunnen zijn komen gewoon rond 10 uur naar de kerk en gaan dan aan het begin van de dienst naar de Hofzolder. Daar gaan dan alle kinderen Palmpasenstokken maken waarmee ze aan het einde van de kerkdienst de kerk in zullen komen. Zo beelden de kinderen de lezing van Palmpasen in ons midden uit. De andere lezing is deze morgen uit Exodus 3:1-14.

|||::
Kerkweg 60, 3603 CM Maarssen, Nederland