OH, ds. Groenendijk HA (Aanwezigheid in de dienst is mogelijk waarbij beperkingen gelden voor het maximaal aantal aanwezigen i.v.m. de corona richtlijnen. Reserveren is benodigd en kan via een online systeem.)

“Deze viering wordt live uitgezonden via KerkTV en ’s middags om 16:00 uur uitgezonden via RTV Stichtse Vecht (Ziggo kanaal 44, Caiway kanaal 12 en KPN kanaal 1332). Aanwezigheid in de dienst is mogelijk waarbij beperkingen gelden voor het maximaal aantal aanwezigen i.v.m. de corona richtlijnen. Reserveren is benodigd en kan via een online systeem. De reserveringslink naar deze dienst zal opgenomen worden in de nieuwsbrief die op vrijdagavond 20:30 verschijnt. Op dezelfde tijd verschijnt de link op deze website bij de nieuwsberichten”. 

Open Hof, Kerkweg 60, Maarssen. Viering Heilig Avondmaal. Voorganger ds. C.R. Groenendijk.
Inz. project ZWO, 2e collecte kerk (en eredienst) en 3e collecte onderhoud gebouwen.

Op zondag 30 augustus, de 11e zondag van de Zomer, lezen we hoe er een jongen bij Jezus gebracht wordt, die toevallen heeft. Zijn leerlingen hebben al geprobeerd de jongen te genezen, maar dat is niet gelukt. Jezus bevrijdt hem. Een bijzonder verhaal dat te denken geeft over (geestes)ziek en gezond, exorcisme en hoe God genezing kan brengen. Hoe vreemd of vertrouwd dit genezingsverhaal ook is, we herkennen ons in de bijbelse berichten van gelovigen uit alle tijden dat God voor ons zorgt. Vanuit dat vertrouwen mogen we met elkaar brood en wijn delen als mensen die gaan in het voetspoor van Jezus Christus. Ik zal deze dienst van ds. Blokland overnemen, wiens vrouw ernstig ziek is.

|||::
Kerkweg 60, 3603 CM Maarssen, Nederland