OH, ds. R.J. Blokland (Aanwezigheid in de dienst is mogelijk waarbij beperkingen gelden voor het maximaal aantal aanwezigen i.v.m. de corona richtlijnen. Reserveren is benodigd en kan via een online systeem.)

Open Hof, Kerkweg 60, Maarssen. Voorganger ds. R.J. Blokland.
Inz. Noodhulp KIA: Libanon/Jordanië, 2e collecte kerk (en eredienst) en 3e collecte onderhoud gebouwen.

“Deze viering wordt live uitgezonden via KerkTV en ’s middags om 16:00 uur uitgezonden via RTV Stichtse Vecht, Ziggo kanaal 44, Caiway kanaal 12 en KPN kanaal 1332 of internet: http://live.rtvsv.nl/tv/ Aanwezigheid in de dienst is mogelijk waarbij beperkingen gelden voor het maximaal aantal aanwezigen i.v.m. de corona richtlijnen. Reserveren is benodigd en kan via een online systeem. De reserveringslink naar deze dienst zal opgenomen worden in de nieuwsbrief die op vrijdagavond 20:30 verschijnt. Op dezelfde tijd verschijnt de link op deze website bij de nieuwsberichten”. 

Zondag 9 mei lezen we 1 Korintiërs 12: 12-22 en 26-27. In de prediking speel ik wat met het beeld van de kerk als lichaam. Zoveel verschillende delen en wat verbindt ons nu eigenlijk? En hoe vergaat het dit lichaam in Coronatijd? Komt er nog wat van die verbondenheid terecht?