OH, ds. Groenendijk Palmpasen. Dit is een besloten viering die wordt uitgezonden via KerkTV, en ook via RTV Stichtse Vecht (de kerk is gesloten!)

Dit is een besloten viering die wordt uitgezonden via KerkTV Dit is een besloten viering die wordt uitgezonden via KerkTV, en ook via RTV Stichtse Vecht zondagmiddag om 16:00u. RTV Stichtse Vecht is te zien op Ziggo kanaal 44, Caiway kanaal 12 en KPN kanaal 1332. (de kerk is gesloten!) (de kerk is gesloten!)

Open Hof, Kerkweg 60, Maarssen. Palmpasen. Voorganger ds. C.R. Groenendijk.
Inz. Jeugdwerk PKN (JOP), 2e collecte kerk (en eredienst) en 3e collecte onderhoud gebouwen.

5 april, zondag Palmarum, ‘Palmzondag’
Zondag 5 april, Palmpasen, is het thema: wordt het nu anders? In de dienst krijgen kinderen een plek via beelden of filmpjes. Soms is het leven niet fijn en wil je dat het anders wordt. Waar droom je van? Op palmpasen horen we dat de mensen Jezus ontmoeten als hij binnen rijdt in Jeruzalem. Ze dromen van verandering. In de verhalen over Mozes droomt het volk Israël dat God hen zal bevrijden uit Egypte. Zal de farao hen eindelijk laten gaan? De kinderen maken de palmpasenstokken thuis en laten ze via beeld zien.  Het belooft binnen de beperkte mogelijkheden ene levendige dienst te worden.

|||::
Kerkweg 60, 3603 CM Maarssen, Nederland