OH, Dhr. C. Boers (Aanwezigheid in de dienst is mogelijk waarbij beperkingen gelden voor het maximaal aantal aanwezigen i.v.m. de corona richtlijnen. Reserveren is benodigd en kan via een online systeem.)

“Deze viering wordt live uitgezonden via KerkTV en ’s middags om 16:00 uur uitgezonden via RTV Stichtse Vecht (Ziggo kanaal 44, Caiway kanaal 12 en KPN kanaal 1332). Aanwezigheid in de dienst is mogelijk waarbij beperkingen gelden voor het maximaal aantal aanwezigen i.v.m. de corona richtlijnen. Reserveren is benodigd en kan via een online systeem. De reserveringslink naar deze dienst zal opgenomen worden in de nieuwsbrief die op vrijdagavond 20:30 verschijnt. Op dezelfde tijd verschijnt de link op deze website bij de nieuwsberichten”. 

Open Hof, Kerkweg 60, Maarssen. Voorganger C.Boers, geestelijk verzorger van Hilvertshof in Hilversum.
Inz. Diaconie ouderenwerk: Wijk- en bezoekwerk, 2e collecte kerk (en eredienst) en 3e collecte onderhoud gebouwen.

Thema: Gods goedheid is te groot………
Het leesrooster geeft voor deze 7e zondag van de zomer als oudtestamentische lezing Nehemia 9: 15 – 21. Het zal de enige Schriftlezing zijn en de leidraad voor de overdenking. Misschien draait de tekst van de profeet wel om het begrip ‘hardnekkigheid’. Van de geschiedenis moet de mens leren, maar de praktijk laat anders zien. Terugkijkend op de tocht door de woestijn van het volk Israël wordt die hardnekkigheid van de mens gezet tegenover de goedertierenheid van God. En dat terwijl er toch Eén reden genoeg had en heeft om hardnekkig te zijn in zijn oordeel. Als de huidige mens toch eens verlost werd van hardnekkigheid, wat een zegen zou dat zijn voor deze wereld.

|||::
Kerkweg 60, 3603 CM Maarssen, Nederland