OH, ds. Groenendijk Pinksteren. Dit is een besloten viering die wordt uitgezonden via KerkTV en ook via RTV Stichtse Vecht. (de kerk is gesloten!)

Open Hof, Kerkweg 60, Maarssen. Pinksteren. Voorganger ds. C.R. Groenendijk. M.m.v. zanggroep.
Dit is een besloten viering die wordt uitgezonden via KerkTV en ook via RTV Stichtse Vecht. (de kerk is gesloten!)
Inz. Pinksterzending: kerk in Marokko, 2e collecte kerk (en eredienst) en 3e collecte onderhoud gebouwen.

Op pinksteren, 31 mei, vieren we het pinksterfeest. We horen hoe Mozes de band tussen God en zijn mensen in een liturgie mag bevestigen en daarna de berg verder opgaat om dagen en nachten in de wolk van Gods aanwezigheid te verblijven. De leerlingen die onzeker en afwachtend zijn na het vertrek van Jezus, ervaren ineens vuur en wind. Ook zij worden die dag aangeraakt door Gods liefde en gaan er vol vreugde over vertellen.

Alle reden om er een vrolijke dienst van te maken. Met Herman van Linden zingen we opnieuw het swingende lied ‘Kom schepper Geest’, met Herman, Raaf en Judith Cornelisse n ondergetekende zingen we het indrukwekkende pinksterlied ‘Naam uit het vuur’ en een lied van Rutter, daarnaast zijn er ook vrolijke liederen om thuis lekker mee te zingen. Een gesprek en filmpje voor de kinderen maakt het feest compleet. De kinderen gaan na pinksteren aan de slag om mooie kaarten te maken, dus ouderen boven de 85 jaar houd uw brievenbus in de gaten.

|||::
Kerkweg 60, 3603 CM Maarssen, Nederland