OH, ds. Groenendijk HA (Aanwezigheid in de dienst is mogelijk waarbij beperkingen gelden voor het maximaal aantal aanwezigen i.v.m. de corona richtlijnen. Reserveren is benodigd en kan via een online systeem.)

“Deze viering wordt live uitgezonden via KerkTV en ’s middags om 16:00 uur uitgezonden via RTV Stichtse Vecht (Ziggo kanaal 44, Caiway kanaal 12 en KPN kanaal 1332). Aanwezigheid in de dienst is mogelijk waarbij beperkingen gelden voor het maximaal aantal aanwezigen i.v.m. de corona richtlijnen. Reserveren is benodigd en kan via een online systeem. De reserveringslink naar deze dienst zal opgenomen worden in de nieuwsbrief die op vrijdagavond 20:30 verschijnt. Op dezelfde tijd verschijnt de link op deze website bij de nieuwsberichten”. 

Open Hof, Kerkweg 60, Maarssen. Viering Heilig Avondmaal. Voorganger ds. C.R. Groenendijk.
Inz. Diaconie plaatselijk werk: Oogstgroet, 2e collecte kerk (en eredienst) en 3e collecte onderhoud gebouwen.

Op zondag 1 november, 7e van de herfst lezen we een verhaal over het koninkrijk van God, dat Jezus vertelde. Een heleboel mensen werken in de wijngaard om druiven te plukken. Ze werken niet allemaal even lang, maar krijgen wel evenveel uitbetaald. Met dit verhaal zet Jezus zijn leerlingen aan het denken. Wat is eerlijk? Het is een uitdagende vraag, ook voor ons. Het heeft alles te maken met dankbaar zijn, waar we deze zondag in het kader van dankdag bij stil zullen staan. Een goede dag om met elkaar brood en wijn te delen in het voetspoor van Jezus als teken van bemoediging op onze weg.

|||::
Kerkweg 60, 3603 CM Maarssen, Nederland