OH, ds. Groenendijk (Aanwezigheid in de dienst is mogelijk waarbij beperkingen gelden voor het maximaal aantal aanwezigen i.v.m. de corona richtlijnen. Reserveren is benodigd en kan via een online systeem.)

“Deze viering wordt live uitgezonden via KerkTV en ’s middags om 16:00 uur uitgezonden via RTV Stichtse Vecht (Ziggo kanaal 44, Caiway kanaal 12 en KPN kanaal 1332). Aanwezigheid in de dienst is mogelijk waarbij beperkingen gelden voor het maximaal aantal aanwezigen i.v.m. de corona richtlijnen. Reserveren is benodigd en kan via een online systeem. De reserveringslink naar deze dienst zal opgenomen worden in de nieuwsbrief die op vrijdagavond 20:30 verschijnt. Op dezelfde tijd verschijnt de link op deze website bij de nieuwsberichten”. 

Open Hof, Kerkweg 60, Maarssen. Startzondag. Voorganger ds. C.R. Groenendijk. M.m.v. een Combo.
Inz. Jeugdwertk PKN (JOP): Kliederkerk, 2e collecte kerk (en eredienst) en 3e collecte onderhoud gebouwen.

Op zondag 13 september is de feestelijke startdienst rond het jaarthema ‘ het goede leven’. Wanneer is het leven voor jou goed? En is het inderdaad Gods goedheid die je gaande houdt en je inspireert om te vergeven? We lezen bij Matteüs een gelijkenis over van harte vergeven. Het combo zingt mooie liederen, psalmen en popsongs om blij van te worden. We nemen afscheid van een aantal ambtsdragers en medewerkers, erg fijn dat ze zich voor onze gemeente hebben ingezet. Ook zijn we blij dat een aantal mensen de schouders wil zetten onder het werk van de gemeente. We mogen hen Gods zegen meegeven.  We krijgen tenslotte een kijkje in het programma voor het nieuwe jaar via de flyer en het programmaboekje. Het is kortom fijn dat we ondanks corona met veel creativiteit weer van start kunnen gaan met mooie activiteiten en ontmoetingen. Na de feestelijke is er gelegenheid de ambtsdragers geluk te wensen en om  elkaar te ontmoeten bij het koffiedrinken, met verspreide locaties in en rond het gebouw, maar toch bijna weer als vanouds. Van harte welkom in deze dienst, waar we velen van u hopen te begroeten.

|||::
Kerkweg 60, 3603 CM Maarssen, Nederland