OH, ds. Groenendijk (Aanwezigheid in de dienst is mogelijk waarbij beperkingen gelden voor het maximaal aantal aanwezigen i.v.m. de corona richtlijnen. Reserveren is benodigd en kan via een online systeem.)

“Deze viering wordt live uitgezonden via KerkTV en ’s middags om 16:00 uur uitgezonden via RTV Stichtse Vecht (Ziggo kanaal 44, Caiway kanaal 12 en KPN kanaal 1332). Aanwezigheid in de dienst is mogelijk waarbij beperkingen gelden voor het maximaal aantal aanwezigen i.v.m. de corona richtlijnen. Reserveren is benodigd en kan via een online systeem. De reserveringslink naar deze dienst zal opgenomen worden in de nieuwsbrief die op vrijdagavond 20:30 verschijnt. Op dezelfde tijd verschijnt de link op deze website bij de nieuwsberichten”. 

Open Hof, Kerkweg 60, Maarssen. Voorganger ds. C.R. Groenendijk.
Inz. Diaconie wijkbepaald, 2e collecte kerk (en eredienst) en 3e collecte onderhoud gebouwen.

Op zondag 19 juli, 5e van de zomer, horen we dat Jezus een verhaal vertelt over een zaaier die goed zaad zaait op zijn akker. Midden in de nacht komt er nog een zaaier. Hij zaait onkruid tussen de goede planten. Wat moet de boer doen? Hij laat het staan, zegt Jezus. Want als hij het weghaalt beschadigt hij ook zijn goede planten.

|||::
Kerkweg 60, 3603 CM Maarssen, Nederland