OH, ds. Groenendijk. Dit is een besloten viering die wordt uitgezonden via KerkTV en ook via RTV Stichtse Vecht. (de kerk is gesloten!)

Dit is een besloten viering die wordt uitgezonden via KerkTV en ook via RTV Stichtse Vecht. RTV Stichtse Vecht is te zien op Ziggo kanaal 44, Caiway kanaal 12 en KPN kanaal 1332. (de kerk is gesloten!)
Open Hof, Kerkweg 60, Maarssen. Voorganger ds. C.R. Groenendijk.
Inz. Werelddiaconaat KIA: opvang ontheemden in Colombia, 2e collecte kerk (en eredienst) en 3e collecte onderhoud gebouwen.

Derde zondag na Pinksteren
Bij mijn intrededienst afgelopen januari werd er een nieuw schilderij in gebruik genomen, u heeft het vast weleens gezien voorin de kerk. Al eerder was me het schilderij met de rozen opgevallen. Ik ging praten met de schilderes Harmony van Barneveld die ook een betrokken lid is van onze gemeente.
Op zondag 21 juni duiken we in de wereld van haar schilderijen, zodat we met haar gaan zien ‘soms even’. We lezen verder in het evangelie naar Matteüs.

De maand juni wordt een proefmaand, waarin de mensen benodigd voor de dienst
(dominee, koster, organist, ouderlingen etc.) zullen worden aangevuld met alleen leden van de kerkenraad en hun (eventuele) partners. Zo doen we ervaring op en kunnen we zaken bijstellen waar nodig.

|||::
Kerkweg 60, 3603 CM Maarssen, Nederland