OH, ds. Groenendijk (Aanwezigheid in de dienst is mogelijk waarbij beperkingen gelden voor het maximaal aantal aanwezigen i.v.m. de corona richtlijnen. Reserveren is benodigd en kan via een online systeem.)

“Deze viering wordt live uitgezonden via KerkTV en ’s middags om 16:00 uur uitgezonden via RTV Stichtse Vecht (Ziggo kanaal 44, Caiway kanaal 12 en KPN kanaal 1332). Aanwezigheid in de dienst is mogelijk waarbij beperkingen gelden voor het maximaal aantal aanwezigen i.v.m. de corona richtlijnen. Reserveren is benodigd en kan via een online systeem. De reserveringslink naar deze dienst zal opgenomen worden in de nieuwsbrief die op vrijdagavond 20:30 verschijnt. Op dezelfde tijd verschijnt de link op deze website bij de nieuwsberichten”. 

Open Hof, Kerkweg 60, Maarssen. Zondag van de Voleinding. Voorganger ds. C.R. Groenendijk. M.m.v. Elsbeth en Herman: zang.
Inz. Pastoraat, 2e collecte kerk (en eredienst) en 3e collecte onderhoud gebouwen.

Op zondag 22 november herdenken we de overledenen. We lezen over treurenden die getroost worden en zachtmoedigen die zullen wonen in een goed land. We lezen toekomstbeelden uit het boek Openbaringen over zij die komen uit de verschrikkingen. We kennen mensen soms door wat ze meegemaakt hebben in hun leven. Het boek Openbaringen vertelt hoe het verder gaat, over mensen die in het stralend wit gaan en dat ooit je tranen gewist zullen worden. Met deze hoopvolle beelden om ons heen zullen we onze overledenen van het afgelopen jaar herdenken, door ‘de namen te gedenken; dat zij gekend zijn bij God en bij ons’. We zullen hun namen noemen en een kaars aansteken. Het is ook mogelijk om naar voren te komen om een kaarsje aan te steken voor een geliefde die korter of langer geleden overleden is. Voor deze dienst zijn de families van de overledenen speciaal uitgenodigd. Elsbeth en Herman en enkele zangers zullen de dienst muzikaal opluisteren.

|||::
Kerkweg 60, 3603 CM Maarssen, Nederland