OH, ds. C.R. Groenendijk, Zondag van de Voleinding.(Aanwezigheid in de dienst is mogelijk waarbij beperkingen gelden voor het maximaal aantal aanwezigen i.v.m. de corona richtlijnen. Reserveren is benodigd en kan via een online systeem.)

Open Hof, Kerkweg 60, Maarssen. Zondag van de Voleinding. Voorganger ds. C.R. Groenendijk, m.m.v. Marga Medema (harp)
Inz. PKN: Pastoraat, 2e collecte kerk (en eredienst) en 3e collecte onderhoud gebouwen.

“Deze viering wordt live uitgezonden via KerkTV en ’s middags om 16:00 uur uitgezonden via RTV Stichtse Vecht, Ziggo kanaal 44, Caiway kanaal 12 en KPN kanaal 1332 of internet: http://live.rtvsv.nl/tv/ Aanwezigheid in de dienst is mogelijk waarbij beperkingen gelden voor het maximaal aantal aanwezigen i.v.m. de corona richtlijnen. Reserveren is benodigd en kan via een online systeem. De reserveringslink naar deze dienst zal opgenomen worden in de nieuwsbrief die op vrijdagavond 20:30 verschijnt. Op dezelfde tijd verschijnt de link op deze website bij de nieuwsberichten”. 

zondag 21 november, eeuwigheidszondag
Uit Spreuken 3 lezen we ‘Gelukkig de mens die wijsheid heeft gevonden’, we lezen ook de belofte dat de zachtmoedigen en de treurenden geluk zullen vinden uit de zaligsprekingen. Met deze hoopvolle woorden om ons heen zullen we onze overledenen van het afgelopen jaar herdenken, door ‘dat zij gekend zijn bij God en bij ons’. We zullen hun namen noemen. U kunt naar voren komen om een kaars aan te steken. Het is ook mogelijk om een kaarsje aan te steken voor een geliefde die korter of langer geleden overleden is. Voor deze dienst zijn de families van de overledenen speciaal uitgenodigd. Marga Medema zal met haar sfeervolle harpspel de dienst opluisteren net als enkele zangers, dit keer begeleid door Marietrees Broeren. Van elke familie zijn 1 of 2 mensen uitgenodigd. Welkom om te gedenken, graag even een plek reserveren van te voren.

Ook na de dienst bent u welkom van 11.30- 14.00 uur om een kaarsje aan te steken voor een geliefde overledene. Er is muziek, u kunt even in stilte zitten, er is mogelijkheid tot een gesprek. Er is om 13.00 u. een kort biddend moment. De bijeenkomst wordt afgesloten met een kort middaggebed om 14.00 uur. Nu we terugkijken op een jaar met corona (en wie weet hoe lang nog?) nodigen we alle gemeenteleden en alle Maarssenaren hiervoor speciaal uit. Wees welkom

|||::
Kerkweg 60, 3603 CM Maarssen, Nederland