OH, ds. C.R. Groenendijk, Startzondag (Aanwezigheid in de dienst is mogelijk waarbij beperkingen gelden voor het maximaal aantal aanwezigen i.v.m. de corona richtlijnen. Reserveren is benodigd en kan via een online systeem.)

Open Hof, Kerkweg 60, Maarssen. Startzondag. Voorganger ds. C.R. Groenendijk.
Inz. Missionair werk PKN: ondersteuning Kliederkerken 2e collecte kerk (en eredienst) en 3e collecte onderhoud gebouwen.
“Deze viering wordt live uitgezonden via KerkTV en ’s middags om 16:00 uur uitgezonden via RTV Stichtse Vecht, Ziggo kanaal 44, Caiway kanaal 12 en KPN kanaal 1332 of internet: http://live.rtvsv.nl/tv/ Aanwezigheid in de dienst is mogelijk waarbij beperkingen gelden voor het maximaal aantal aanwezigen i.v.m. de corona richtlijnen. Reserveren is benodigd en kan via een online systeem. De reserveringslink naar deze dienst zal opgenomen worden in de nieuwsbrief die op vrijdagavond 20:30 verschijnt. Op dezelfde tijd verschijnt de link op deze website bij de nieuwsberichten”. 

Zondag 12 september, startzondag, de zestiende zondag na Pinksteren.
We maken een start met het jaarthema ‘van U is de toekomst’. Het thema voor deze zondag is ‘Uw Koninkrijk kome: wat verwachten we van de toekomst?’. Nu we uit de coronacrisis komen zijn er zorgen: hoe gaat het verder met ons, in het groot en in het klein? Jezus leert in het Onze Vader zijn leerlingen bidden en leven vanuit Gods droom voor de wereld. We mogen het seizoen starten vanuit die hoop. Er is veel mooie en hoopvolle muziek, gespeeld en gezongen door het combo. Fijn dat er verschillende mensen zijn die als medewerker of ambtsdrager willen bijdragen aan onze gemeente, we geven hun de zegen mee. Ook nemen we afscheid van een aantal ambtsdragers en medewerkers en danken hen voor hun werk.
We denken aan de zieken en gehandicapten door hen een plantje te bezorgen. Aansluitend is er koffiedrinken en ontmoeting bij verschillende mensen thuis, in een leuke opzet. Doet u/ doe je mee?

|||::
Kerkweg 60, 3603 CM Maarssen, Nederland