OH, ds. C.R. Groenendijk, Slotdienst (Aanwezigheid in de dienst is mogelijk waarbij beperkingen gelden voor het maximaal aantal aanwezigen i.v.m. de corona richtlijnen. Reserveren is benodigd en kan via een online systeem.)

Open Hof, Kerkweg 60, Maarssen. Slotdienst Voorganger ds. C.R. Groenendijk, m.m.v. Christelijk koor Needed olv Rob van Dijk.

Inz. Missionair werk PKN: Kerk voor dorp, 2e collecte kerk (en eredienst) en 3e collecte onderhoud gebouwen.

“Deze viering wordt live uitgezonden via KerkTV en ’s middags om 16:00 uur uitgezonden via RTV Stichtse Vecht, Ziggo kanaal 44, Caiway kanaal 12 en KPN kanaal 1332 of internet: http://live.rtvsv.nl/tv/ Aanwezigheid in de dienst is mogelijk waarbij beperkingen gelden voor het maximaal aantal aanwezigen i.v.m. de corona richtlijnen. Reserveren is benodigd en kan via een online systeem. De reserveringslink naar deze dienst zal opgenomen worden in de nieuwsbrief die op vrijdagavond 20:30 verschijnt. Op dezelfde tijd verschijnt de link op deze website bij de nieuwsberichten”. 

Op 13 juni is de slotdienst. We lezen over een bijzondere ontmoeting die Jezus heeft bij een waterput. Hij ontmoet er een vrouw uit Samaria met wie hij een indringend gesprek heeft. Zowel Jezus als de vrouw worden door dit gesprek over grenzen heen aangeraakt. Laten wij ons raken? Het combo zal de dienst muzikaal verzorgen. Fijn. Twee tieners gaan afscheid nemen van de kindernevendienst en voor hen is er een leuke verrassing, we zullen het zien(!)

|||::
Kerkweg 60, 3603 CM Maarssen, Nederland