OH, ds. C.R. Groenendijk, Pasen (Aanwezigheid in de dienst is mogelijk waarbij beperkingen gelden voor het maximaal aantal aanwezigen i.v.m. de corona richtlijnen. Reserveren is benodigd en kan via een online systeem.)

Open Hof, Kerkweg 60, Maarssen. Pasen. Voorganger ds. C.R. Groenendijk.
Inz. Werelddiaconaat KIA: Kansarme kinderen in Zuid-Afrika.

“Deze viering wordt live uitgezonden via KerkTV en ’s middags om 16:00 uur uitgezonden via RTV Stichtse Vecht, Ziggo kanaal 44, Caiway kanaal 12 en KPN kanaal 1332 of internet: http://live.rtvsv.nl/tv/ Aanwezigheid in de dienst is mogelijk waarbij beperkingen gelden voor het maximaal aantal aanwezigen i.v.m. de corona richtlijnen. Reserveren is benodigd en kan via een online systeem. De reserveringslink naar deze dienst zal opgenomen worden in de nieuwsbrief die op vrijdagavond 20:30 verschijnt. Op dezelfde tijd verschijnt de link op deze website bij de nieuwsberichten”. 

Op paasmorgen, 4 april, is het volop Pasen. Met de kinderen sluiten we het paasproject ‘een teken van leven’ feestelijk af. We lezen hoe Maria op weg naar het graf een tuinman tegenkomt. Hij vraagt haar wat ze zoekt. Maria ziet opeens dat het niet de tuinman is, maar Jezus! Er is veel vrolijke paasmuziek, op film en live om thuis lekker mee te zingen. Het trio van Juliëtte Stolze luistert de dienst op met mooie muziek. Van harte welkom thuis via een verbinding of in de kerk.

|||::
Kerkweg 60, 3603 CM Maarssen, Nederland