OH, ds. C.R. Groenendijk (Aanwezigheid in de dienst is mogelijk waarbij beperkingen gelden voor het maximaal aantal aanwezigen i.v.m. de corona richtlijnen. Reserveren is benodigd en kan via een online systeem.)

Open Hof, Kerkweg 60, Maarssen. Voorganger ds. C.R. Groenendijk.
Inz. Binnenlands Diaconaat: Jeugd in asielzoekercentra, 2e collecte kerk (en eredienst) en 3e collecte onderhoud gebouwen.

“Deze viering wordt live uitgezonden via KerkTV en ’s middags om 16:00 uur uitgezonden via RTV Stichtse Vecht, Ziggo kanaal 44, Caiway kanaal 12 en KPN kanaal 1332 of internet: http://live.rtvsv.nl/tv/ Aanwezigheid in de dienst is mogelijk waarbij beperkingen gelden voor het maximaal aantal aanwezigen i.v.m. de corona richtlijnen. Reserveren is benodigd en kan via een online systeem. De reserveringslink naar deze dienst zal opgenomen worden in de nieuwsbrief die op vrijdagavond 20:30 verschijnt. Op dezelfde tijd verschijnt de link op deze website bij de nieuwsberichten”. 

Op zondag 25 april gaat het over pastoraat. De profeet Ezechiël vraagt: wat zijn we eigenlijk voor elkaar? Herders die voor elkaar zorgen of huurlingen die anderen in de steek laten? Na die indringende woorden lezen we dat Jezus als goede herder laat zien dat het kan om vanuit Gods goedheid te leven.

|||::
Kerkweg 60, 3603 CM Maarssen, Nederland