OH, ds. Groenendijk, Doopdienst (Aanwezigheid in de dienst is mogelijk waarbij beperkingen gelden voor het maximaal aantal aanwezigen i.v.m. de corona richtlijnen. Reserveren is benodigd en kan via een online systeem.)

Open Hof, Kerkweg 60, Maarssen. Doopdienst. Voorganger ds. C.R. Groenendijk.
Inz. Diaconie Ouderenwerk: Oogstgroet, 2e collecte kerk (en eredienst) en 3e collecte onderhoud gebouwen.

“Deze viering wordt live uitgezonden via KerkTV en ’s middags om 16:00 uur uitgezonden via RTV Stichtse Vecht, Ziggo kanaal 44, Caiway kanaal 12 en KPN kanaal 1332 of internet: http://live.rtvsv.nl/tv/ Aanwezigheid in de dienst is mogelijk waarbij beperkingen gelden voor het maximaal aantal aanwezigen i.v.m. de corona richtlijnen. Reserveren is benodigd en kan via een online systeem. De reserveringslink naar deze dienst zal opgenomen worden in de nieuwsbrief die op vrijdagavond 20:30 verschijnt. Op dezelfde tijd verschijnt de link op deze website bij de nieuwsberichten”. 

Op zondag 7 november, de 8e zondag van de herfst,  lezen we over Jezus als goede herder. ‘Ik ben de deur’, zegt Jezus. Daarbij kun je denken aan een deur die beschutting geeft, maar ook aan een deur die geopend wordt en ruimte en bevrijding geeft. Hoe kunnen we Jezus als deur zien voor ons eigen leven of voor het leven van onze gemeente? We zijn blij om Jannae Christy Nesselaar te dopen, dochter van dochter van Arjan en Rinette Nesselaar, zij wonen Peerlenburgh 31 te Maarssen. Ze vinden het fijn om hun dochter het geloof mee te geven, van daaruit zal ook vader Adriaan Arjan Nesselaar gedoopt worden. Heel bijzonder. Na de dienst is er gelegenheid om bij het koffiedrinken de doopouders te feliciteren.

|||::
Kerkweg 60, 3603 CM Maarssen, Nederland