OH, ds. Kees van Stralen. Aanwezigheid in de dienst is mogelijk waarbij beperkingen gelden voor het maximaal aantal aanwezigen i.v.m. de corona richtlijnen. Reserveren is benodigd en kan via een online systeem.)

Open Hof, Kerkweg 60, Maarssen. Voorganger ds. Kees van Stralen.
Inz. Zending KIA – Najaarszending, 2e collecte kerk (en eredienst) en 3e collecte onderhoud gebouwen.

“Deze viering wordt live uitgezonden via KerkTV en ’s middags om 16:00 uur uitgezonden via RTV Stichtse Vecht, Ziggo kanaal 44, Caiway kanaal 12 en KPN kanaal 1332 of internet: http://live.rtvsv.nl/tv/ Aanwezigheid in de dienst is mogelijk waarbij beperkingen gelden voor het maximaal aantal aanwezigen i.v.m. de corona richtlijnen. Reserveren is benodigd en kan via een online systeem. De reserveringslink naar deze dienst zal opgenomen worden in de nieuwsbrief die op vrijdagavond 20:30 verschijnt. Op dezelfde tijd verschijnt de link op deze website bij de nieuwsberichten”. 

Bij de dienst van zondag 14 november 2021 Maarssen

Op talloos vele plekken over de hele wereld komen op zondag mensen bij elkaar in een kerk. Of in een ander gebouw, een zaal, een sporthal, een aula, waar dan ook. In dat opzicht is elke plek zomaar een dak boven wat hoofden. Of is het meer? Waarom en waartoe komen die mensen bij elkaar?
Voor de sociale contacten? Uit gewoonte?
Om iets te brengen? Wat zou dat kunnen zijn? Of om iets te halen? En wat zou dat kunnen zijn?
We lezen zondag 1 Petrus 2, 1 t/m 10. En natuurlijk zingen we lied 276: Zomaar een dak boven wat hoofden, deur die naar stilte open staat…

Tot zondag,

Ds. Kees van Stralen (Utrecht)

|||::
Kerkweg 60, 3603 CM Maarssen, Nederland