OH, Bazar 2019

22 en 23 Maart 2019: Bazar Open Hof, Kerkweg 60, Maarssen.
Het evenement waar iedereen het hele jaar naar uitkijkt! De Bazar!

Vrijdag 22 maart van 15:00 tot 21:30 uur en zaterdag 23 maart van 10:00 tot 15:30 uur in de Open Hof, kerkweg 60. Natuurlijk is er op de bazar dit jaar weer veel te beleven. Allereerst is er weer gouden handel te koop, zoals: antiek, curiosa, boeken, platen, meubels, kleding, huishoudelijke apparatuur, elektronica en speelgoed. Daarnaast kunt u bij ons ook weer terecht voor bloemen, eten en drinken, oliebollen, snoep en fruit. Kortom: er is voor elk wat wils met als klap op de vuurpijl, het oh zo spannende rad van avontuur, waar ook dit jaar weer schitterend prijzen te winnen zijn! Zo zou u bijvoorbeeld voor een lot van 5 euro een fiets kunnen winnen of voor een lot van 1 euro een waardebon van een winkel/bedrijf in de buurt.

Vanaf een uur of 2 gaan we alle prijzen van het rad van avontuur er doorheen draaien waarna om ongeveer 3 uur de grote verloting zal plaatsvinden met tien zeer aantrekkelijke prijzen waaronder een Apple i-Pad, bloemenarrangement, Airfryer, fiets, speelgoedset en diverse cadeaubonnen! Loten voor de grote verloting zijn o.a. verkrijgbaar op de bazar.
Kijk voor meer informatie over de bazar en de goede doelen op de website van de Ontmoetingskerk of volg ons op Facebook!

|||::
Kerkweg 60, 3603 CM Maarssen, Nederland