HZ, Honkers Sirkelslag

Club voor kids van 6 t/m 12 jaar

Let op: I.v.m. Sirkelslag dit keer op vrijdagavond

Ben jij tussen de 6 en 12 jaar? Dan ben je van harte welkom bij ‘de Honkers’.

Op vrijdagavond 16 november van 19.00 – 21.00 uur gaan we samen met de kinderen van wijkgemeente Ichthus Sirkelslag KIDS spelen. Sirkelslag KIDS is het leukste interactieve spel van Nederland voor kindergroepen. We spelen Sirkelslag KIDS gewoon vanaf onze eigen locatie, waarschijnlijk de Hofzolder. In het spel staat het verhaal van Mozes centraal. We krijgen allerlei leuke opdrachten te doen waar uithoudingsvermogen, creativiteit, samenwerken, puzzelvaardigheid en enthousiasme nodig zijn. Bij ieder spel worden punten verdiend. Aan het eind van de spel worden alle punten opgeteld en ingestuurd voor de landelijke finale. We spelen (online) dus tegen andere groepen uit heel Nederland.

Sirkelslag KIDS is voor kinderen van 8 t/m 12 jaar maar kinderen van 6 en 7 jaar kunnen ook gezellig meedoen! Voor hen hebben we ook een aantal leuke opdrachten bedacht.

Sirkelslag KIDS is ook heel leuk voor kinderen die niet regelmatig in de kerk, op kindernevendienst of op de kinderclub komen dus…. neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee!

Omdat we de groep(en) vooraf moeten aanmelden horen we graag uiterlijk maandag 12 november voor 12.00 uur wie er allemaal meedoen. Opgeven kan door een mail te sturen naar Mirjam Lankhaar mirjam.lankhaar@gmail.com (Ichthus) of Ineke Renée i.hoven@planet.nl  (Ontmoetingskerk).
Meer lezen over Sirkelslag en benieuwd naar welke groepen er nog meer allemaal meedoen? Kijk dan op www.sirkelslag.nl/kids.

Groet,
Mirjam Lankhaar en Ineke Renée

 

 

|||::
Kerkweg 60, 3603 CM Maarssen, Nederland