Huiskamerontmoeting Sectie 1

Graag nodigen we u en jou van harte uit voor een huiskamerontmoeting op dinsdag 15 mei om 20.00 uur.
Een aantal gemeenteleden uit de sectie vond het hoog tijd voor een huiskamerontmoeting. En omdat er tot op heden geen ouderling in de sectie actief is, hebben wij in overleg met ds. Jochem Stuiver zelf een avond gepland.
We willen deze avond met elkaar praten over wat de gemeente voor u/jou betekent. Of wat zou de gemeente kunnen betekenen voor jezelf en andere mensen in Maarssen? We laten ons daarbij deze avond inspireren door tips die Paulus aan de eerste gemeentes gaf. Vanaf 19.45 uur staat de koffie en thee klaar bij Henk & Paula de Groot, Zogweteringlaan 8. Start is om 20.00 uur en einde rond 22.00 uur. We hopen dat velen in de gelegenheid zijn om deze avond bij te wonen.
Sectie 1 loopt vanaf de Zogwetering tot aan de Maarsseveensevaart aan de Noord-Oostzijde van de Plesmanlaan. Woon je in een andere sectie en wil je graag deze avond bijwonen, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom! Het is fijn dat u/jij zich aanmeldt en dat kan deze keer bij Etta Spork tel. 0346 56 30 76 of via arnoudenettaspork@hetnet.nl
Heel graag tot ziens op 15 mei! Een hartelijke groet,
Etta Spork
Henk de Groot
Jochem Stuiver
Marion de Vries
Robert Pastoor